تهمت زدن و افترا همسایه را از چه طریق پیگیری کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۳ #10669081

با سلام خدمت شما
مادر پدر بنده حدود ۷سال هست که از هم دیگه جدا شدن و پدرم به ما سر میزنه خلاصه خرجی میدن و خرید خانه میکنن و میارن منزل در ساختمان یک همسایه ای داریم که خانومشون با مادرم رابطه خوبی داشتن و رفت و آمد میکردند از این موضوع باخبر بودند و حتی شوهر ایشون با پدر بنده هم صحبت شدند و از این موضوع باخبر بودند چند روز پیش متوجه شدیم که ایشون به یکی از همسایه ها گفتند که معلوم نیست این آقا کیه اینا میشه براشون خرید میکنه و میره خونشون دوستشه صیغشه خلاصه آبرویه مارو بردند چه شکواییه مطرح کنیم و حکم چی میشه؟

مشاوره حقوقی افترا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که مدارک ومستندات کافی داشته باشید میتوانید علیه ایشان شکوائیه تنظیم و جهت ارسال به دادسرا به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

در صورت داشتن مستندات و دلیل و مدرک میتوانید با مراجعه ب دفاتر قضایی شکایتی علیه ایشان تنظیم نمایید استشهاد از شهود و شهادت آنان در این زمینه موثر هست

با ادله کافی به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام افتراء علیه ایشان اقامه دعوا کنید

در صورتی که دلایل و مستندات مثبته دارید می توانید شکایت کنید

باسلام
اگر مدرک معتبری جهت این امر دارید مانند شهادت شهود میتوانید شکایت کنید

سلام . اگر سند یا مدرکی دال بر ادعای خود دارید ( شهود و ... ) می توانید نسبت به ایشان در دادسرا شکایت کنید .

سلام
به صرف نقل قول نمی شود از کسی شکایت کرد باید دلیل داشته باشید.