نتیجه دادگاه تجدید نظر چه میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵۶ #10668376

سلام
یک کابینت ساز سر ما کلاه گذاشت به تعهداتش عمل نکرد و ۵ درصد کار رو با جنس درجه ۳ فرستاد فقط یکسری ایر و تخته نئوپان بود در صورتی که در قرارداد ان دی اف درجه ۱ نوشته شده بود. بعد از سه ماه از بد قولی و گذشتن از قرارداد ما اظهارنامه فرستادیم نیومد عمل کنه به تعهداتش و شکایت کردیم و دادگاه و قاضی به علت کرونا به صورت غیر حضوری و بدون خواندن حتی یک خط از شکایت و پرونده ما به نفع اون رای داد و پرونده رو مختومه اعلام کرد.
دو روز به وقت دادگاه لایحه داده بود که ما قسط دوم رو پرداخت نکردیم و به اون دلیل به تعهداتش عمل نکرده . در صورتی که دادگاه حتی اگر یک استعلام ساده از بانک میگرفت متوجه میشد که تمام چکها پاس شده . حتی دادگاه تگلیف ۲۰ میلیون پولی که به اون اقا دادیم (۱۵ میلیون نقد و ۵ میلیون چک) را هم مشخص نکرد و در کمال ناباوری به نفع فرد خطاکار و ظالم رای داد. یعنی به کسی که ۳ ماه ما رو سر کار گذاشت و کابینتی نداد ۲۰ میلیون هم پاداش دادن و به ما برنگردوندن.الان برای تحدید تظر فرستادیم نمیدونیم چه کار کنیم. ۴ تا سوال از شما بزرگواران دارم
۱. چرا دادگاه و قاضی اصلا پرونده رو نمیخونن؟
۲. ایا کسانی که مثل ما مالباخته هستند وکیل با هزینه پایین هم میشه از جایی استخدام کنند؟
۳. اگه تجدید نظر هم پرونده رو نخوند و رای قبلی رو اعلام کرد تکلیف پرونده و پول ما چیه؟
۴.ایا در این دوران کرونا که همه چی غیر حضوریه، استخدام وکیل در احقاق حق ما تاثیر داره؟
ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رسیدگی در دادگاه تجدید نظر به صورت غیر حضوری است برای قرارداد با وکیل توافقی خواهد بود و قضات با مطالعه پرونده و محتویات آن اقدام به صدور رای خواهند نمود

درود
قضات پرونده را مطالعه می کنه. حق الوکاله توافقی است. رسیدگی ها غیر حضوری نمی باشد.

با درود، قاضی پرونده را مطالعه می‌کند.
وکیل میتوانید اختیار کنید بله در احقاق حقوق شما تاثیر دارد زیرا او متخصص است.
همچی غیر حضوری نیست میتوانید جهت صحبت به شعبه مورد نظر مراجعه کنید یا لایحه ارسال دارید

شماباید دادخواست ایفای تعهدات بدهید