نحوه استرداد جهیزیه ام، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۲ #10643574

با سلام
در زمانی که من نبودم، همسرم تمامی وسایل خانه که جهیزیه من است رو از خونه انتقال دادن به خونه پدرشون.
چطور میتونم وسایلمو پس بگیرم و اینکه جرمشون چی میشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان مرتکب جرم خیانت در امانت شده اند و شما می توانید با اثبات اینکه این وسایل به شما تعلق داشته است دادخواست استرداد مطرح کنید

با سلام.
اینکه وسایل منزل را جابجا کردند جرمی را مرتکب نشده اند و فقط شما الان میتوانید با پیوست لیست سیاهه جهیزه خودتون دادخواست استرداد جهیزیه رو مطرح کنید و با ارایه شهود و یا سایر مدارک و یا امارات قانونی(مثل فیلم جهیزیه)جهیزیه خودتان را مسترد نمایید.که این درصورتی است که لیست سیاهه ندارید و یا اگر دارید امضاء همسرتان را ندارد..والا اگر لیست سیاهه با امضای همسرتان دارید، همان لیست سیاهه را پیوست دادخواست استرداد جهیزیه نمایید و به دادگاه خانواده تحویل دهید تا پیگیری شده و بعد از صدور حکم می توانید تقاضای اجرا ی حکم و سپس جهیزه خودتان را پس بگیرید.
موفق باشید.

سلام جرم نیست باید با استفاده از سیاه و استشهادیه و فاکنور و معرفی شهود دادخواست استرداد مطرح کنید .