آیا سازمان بازرسی کل کشور میتواند تخلفات شعب دادسرای کشور را مورد بررسی قرار دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۸ #10633297

با سلام و درود خدمت شما

بنده ساکن استان مازندران هستم . سال گذشته خانمی بصورت عمد به اینجانب تهمت کلاهبرداری زده بود که پرونده در یکی از شعب دادسرای تهران مورد بررسی قرار گرفت .

در جریان رسیدگی پرونده متوجه تخلف افسر پرونده شدم و این تخلفات را در چهار برگ تایپ کردم و به اداره حفاظت اطلاعات ناجا تحویل دادم .

از آنجائیکه ساکن مازندران بودم و نمیتوانستم بصورت حضوری جهت ارائه دفاعیات خودم به تهران مراجعه کنم مجبور شدم کپی تخلفات افسر پرونده را برای قاضی شعبه دادسرای تهران با پست ویژه ارسال کنم .

اما مدیر دفتر قاضی به دستور قاضی دادسرا بصورت تلفنی بنده را تهدید و الزام به برداشت لایحه کردند و بنده هم مجبور شدم یکی از بستگان خودم که ساکن تهران بود را به آن شعبه بفرستم تا لایحه تخلف افسر پلیس را از پرونده حذف کند . اما از آنجائیکه نرم افزار ضبط مکالمات تلفنی روی گوشی من فعال بود این تهدید و تخلف را به دادستانی کشور گزارش دادم .

دادستانی کشور هم با توجه به مدارک ارسالی بنده در تاریخ ۹۸/۰۶/۳۰ به دادستان دادسرای مربوطه نامه زدند و در نامه قید کردند ظرف مدت ۳۰ روز پاسخ نامه را برای ما ارسال کنید اما با گذشت ۶۶ روز هنوز پاسخ نامه از دادستان مربوطه به دادستانی کشور ارسال نشد .

بنده هم در تاریخ ۹۸/۰۸/۱۳ همراه با یکی از بستگان به همان دادسرا مراجعه کردم و به دبیرخانه دادستانی مربوطه پیگیر موضوع شدم بهم گفتند : این نامه از طرف دادستانی کشور دریافت شد و به اتاق همان قاضی رفته است که مدیر دفترش گفته بود بنده را تهدید کند که لایحه را از پرونده حذف کنم .

امروز با واحد پاسخگویی به شکایات مردمی دادستانی کشور تماس گرفتم و این موضوع را به آنها اطلاع دادم بهم گفتند : اگر فرصت کردید بصورت حضوری به دادستانی کشور مراجعه کنید تا با مسئول مربوطه بصورت حضوری صحبت کنید .

متاسفانه نام و نام خانوادگی مدیر دفتری که بصورت تلفنی بنده را تهدید کرده بود نمیدانم و فقط اسم قاضی شعبه را میدانم .

سوال اول : اگر همین حالا از طریق سایت سازمان بازرسی کشور شکایت خود را ثبت کنم آیا سازمان بازرسی کل کشور میتواند تخلفات شعب دادسرای کشور را مورد بررسی قرار دهد؟

سوال دوم : آیا سازمان بازرسی کل کشور میتواند تخلفات مدیر دفتر دادسرای مربوطه را مورد بررسی قرار دهد؟

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.خیر سازمان بازرسی مرجعی جهت شکایت از مراجع قضایی نیست.