در پایان قرار داد بنا به اعتمادی که بود ایشان پول های حاصل از کار دست ایشان مانده و پرداخت نمیکنند، چه طور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۵ #10626767

با سلام من و شخصی ملکی را اجاره کردیم و شریکی شروع به کار کردیم که قرار داد ملک به نام بنده بود و نوشته ای میان خودمان تنظیم کردیم اما جزییات و نحوه شراکت و ننوشتیم و فقط به مسئولیت جهت پرداخت اجاره و ضرر و زیان بسنده کردیم ولی شراکتمان ۵۰_۵۰ بود و در تمام مدت بصورت مساوی سود را میان خودمان تقسیم میکردم اما در پایان قرار داد بنا به اعتمادی که بود ایشان پول های حاصل از کار دست ایشان مانده بود و حالا ایشان بی هیچ دلیلی ادعا میکنن من بیشتر زحمت کشیدم و حق و حقوق مرا بر نمیگردانند و در واتس اپ خود اعتراف به این امر کردن و سرایدار ها و مالک شاهد قضایای ما بودند و شهادت هم میدهند میخواستم بدونم اقدام قانونی میتونم انجام بدم یا خیر/ اگر جواب مثبت است چه باید بکنم به شورای حل اختلاف مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه سهم الشرکه بدهید.

می توانید با قرارداد مذکور مطالبه سهم الشرکه کنید .

برای تعیین تکلیف و محاسبه سود و زیان ایام مشارکت باید دادخواست محاسبه و مطالبه سهم الشرکه خود از قرارداد را مطرح نمایید تا موضوع مورد کارشناسی قرار بگیرد و دادگاه اظهارنظر نماید .

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه سهم مشارکتی را طرح کنید