آیا تاریخ سندی را می شود کارشناسی کرد که چه تاریخی نوشته شده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۵ #10611371

برای اینکه تاریخ نوشته شدن سند را بخواهیم بفرستیم که کارشناسان خط بررسی کنند که آیا با تاریخ درج شده در سند مطابقت دارد یا خیر چگونه باید اقدام کنیم؟ و اگر در صورتی که تاریخ مغایرت داشته باشد می شود درخواست ابطال سند را داد؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دادخواست ابطال انرا دهید و از دادگاه برای احراز ان بخواهید به کارشناس ارجاع دهد

سلام باید تقاضای کارشناسی مبنی بر احراز تقدم و تاخر مندرجات سند را نمایید و در صورت احراز وجود مغایرت می توانید اقدام به ثبت دادخواست اعلام بطلان سند را نمایید

سلام
بله،موضوع به کارشناس خط ارجاع داده خواهد شد و هرگونه جعلی توسط کارشناس قابل تشخیص خواهد بود.
در صورتیکه هر بخشی از سند از جمله امضا متن و... جعلی بوده باشد میتوانید خواهان ابطال سند مذکور شوید.

در اصالت و صحت کلیه اسناد عادی مثل چک یا قرارداد های عادی و اسناد رسمی مانند سند ملک و غیره که از سوی مامورین دولتی صادر و مهر شده اند می توان ادعای جعل نمود. در این صورت دادگاه موضوع را به کارشناس خط ارجاع میدهد درصورت صدق ادعای شما حکم به ابطال ان را صادر میکند. در این صورت تاریخ حقیقی ملاک عمل خواهد بود و حکم جعل عطف به ما سبق میشود و تمامی اعمال صورت گرفته را که تاریخ مجعول بر ان تاثیر گذاشته است را نیز باطل می کند