شکایت از کارفرما بعد از تسویه حساب برای دریافت اضافه کاری ممکن هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۷۳ #10590435

اینجانب بعد از ۵ سال فعالیت در شرکتی برای دریافت سنوات و اضافه کاری .. به اجبار کارفرما قبل از دریافت وجه برگه تسویه حساب امضا کردم بعدا متوجه شدم که این مبلغ شامل اصافه کاری نشده اکنون میتوانم بابت اصافه کاری شکایت کنم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تحقیق در مورد حقوق شما و انجام محاسبات توسط کارشناسان اداره کار انجام میشه لذا می‌توانید علیه کارفرما در اداره کار شکایت مطرح کنید.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، از طریق اداره کار شکایت مطرح کنید ، تحقیق در مورد حقوق شما و انجام محاسبات توسط کارشناسان اداره کار انجام میشه

اول مدارک اضافه کاری خودتون رو چه ساعتی باشه چه روزانه جمع آوری کنید مثلا اگر در قرارداد ذکر شده است که ساعت کاری شما نه ساعت در روز میباشد یا باید تعطیل کاری کنید یا اگر سند مکتوبی ندارید از طریق استشهادیه میتوانید اضافه کاری خود را ثابت کنید سپس یک اظهار نامه خطاب به کارفرما ثبت کنید که از آنجا که مبلغ پرداختی شامل اضافه کاری نشده است تا -- زمان برای تسویه اضافه کاری اقدام کند اگر تا ان مهلت مشخص شده پاسخی دریافت نکردید دعوی خود را در صورت خصوصی بودن کارفرما به شورای تشخیص اداره کار و در غیر این صورت به دیوان عدالت اداری در قالب دادخواست تقدیم کنید و رسید اظهارنامه و مدارک دال بر فعالیت شما به صورت اضافه کاری را ضمیمه کنید

بله می توانید علیه کارفرما از طریق اداره کار شکایت کنید

با سلام. تسویه حساب باید دقیق و مشخص باشد و علت تعلق مبلغ به کارگر به صورت واضح مشخص شود. در صورتی که تسویه حساب را کلی امضاء کرده باشید میتوانید علیه کارفرما در اداره کار شکایت کنید.