درخواست تجدیدنظر کارفرما، نحوه رسیدگی و ابلاغ آن

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۹۵ #10587695

سلام و خسته نباشید، چند وقت پیش من از کارفرما شکایت کردم که رای هیات تشخیص به نفع من بود. با گذشت پانزده روز برای اجرائیه از طریق سامانه جامع روابط کار اقدام کردم که متوجه شدم پنج روز پیش رای توسط کارفرما مورد تجدیدنظرخواهی قرار گرفته است و در این مدت برای من هیچ پیامی به جهت اطلاع رسانی نیومده، سوال اول اینکه به صورت کلی اگر خوانده درخواست تجدیدنظر بده، از طریق پیامک اطلاع رسانی میشه؟ دوم اینکه جلسه تجدیدنظر در همان اداره کار هیات تشخیص برگزار میشه یا ارجاع به شورای حل اختلاف محل صورت می‌گیره؟و اینکه پیگیری برای دریافت زمان و مکان برگزاری جلسه رسیدگی به چه صورته؟ سوم اینکه متن اعتراض خوانده و مدارک الحاقی برای خواهان قابل رویت است؟ اگر‌هست چطور می‌شود دسترسی پیدا کرد؟ ممنونم.

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به صورت حضوری پیگیری کنید

بله زمان رسیدگی به شما ابلاغ میشود و میتوانید ادعای کارفرما را رد نمایید.

با درود ، طبق روال معمول ، کارفرما حق دارد در فرجه قانونی به حکم صادره از هیات تشخیص اداره کار اعتراض کنند که در هیات حل اختلاف اداره کار مجدد رسیدگی شود ، ولی باید اعتراض ایشان به شما ابلاغ میشد، حالا شاید به علت اختلال در سامانه کار ، مراتب اعتراض کارفرما به شما ابلاغ نشده، بهتر است بصورت حضوری به هیات حل اختلاف اداره کار مراجعه کنید و از لایحه کارفرما کپی بگیرید و جواب دهید.
ضمنا موضوع اختلاف کارگر و کارفرما ربطی به شورای حل اختلاف دادگستری ندارد و در هیات حل اختلاف اداره کار رسیدگی میشود و حتی بعداز آن ، طرفین حق اعتراض به رای در دیوان عدالت اداری هم دارند.

با سلام رسیدگی در مراجع اداری مثل اداره کار کمی با دادگاهها متفاوت است اصولا باید تجدیرنظرخواهی به شما ابلاغ شود ولی به دلیل راه اندازی سامانه جامع کار و مشکلاتی که دارد بهتر است حضوری پیگیری کنید. هیئت حل اختلاف به عنوان مرجع تجدیدنطر در اداره کار تشکیل می شود.اگر در سامانه به متن اعتراض دست نیافتید حضوری پیگیری کنید.

با سلام
مرجع رسیدگی به اعتراض نسبت به آراء هیات تشخیص، هیات حل اختلاف اداره کار است. در صورت نیاز به حضور از طرق مقتضی به شما ابلاغ خواهد شد. متن اعتراض در سامانه جامع روابط کار قابل مشاهده است.

درود
قاعدتا به شما ابلاغ و می توانید پرونده خود را در اداره کار مطالعه کنید. تجدید نظر هم در همان محل اداره کار برگزار می شود

سلام در صورت رسیدگی حضوری در تجدیدنظر به شما نیز ابلاغ می گردد و تجدیدنظر در اداره کار شعب تجدیدنظر برگزار می گردد