با عدم درج میزان عقب نشینی, آیا اعتراضی در آینده می‌توانند داشته باشند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۶۰ #10586415

سلام
من یک باب خانه حیاط دار که ۱۵۵ متر مربع هست و دارای ۴ متر عقب نشینی هست را طبق متراژ قید شده در سند مالکیت ۱۵۵ متر به خریدار فروختم و نامه عقب نشینی شهرداری بهشون که به عمق ۴ متر هست نشون دادم و معامله انجام شد و ولی تو قرارداد هیچ اشاره ای به عقب نشینی نشده و و چک ها پاس شده و هنوز انتقال سند انجام نشده نوبت دفتر خانه برای سه ماه دیگه هست و الان خریدار رفته شهرداری برای استعلام عقب نشینی و من هم روز معامله بصورت شفاهی و حتی کپی استعلام سنوات گذشته که شهرداری مکتوب گفته بود چقدر عقب نشینی داشته بهشون دادم ولی تو قولنامه چیزی قید نشده آیا اعتراضی در آینده می‌توانند داشته باشند؟ فسخ معامله یا برگشت پول بابت مقدار عقب نشینی حتی پس از انتقال سند به نام خریدار در آینده؟ اینکه من قبل از انتقال سند که سه ماه فرصت دارم میتونم به خریدار بگم قبل از انتقال سند نسبت به اینکه از این عقب نشینی اطلاع داره در زیر مبایعه قید و امضا بزنه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم قید موضوع در قولنامه ، امکان ادعا و طرح دعوی بعدی وجود داره و قطعا برای شما دردسر ساز خواهد شد

در مبایعه نامه موضوع را ذکر کنید که با این اقدام از اعتراض احتمالی در آینده جلوگیری خواهد شد

سلام،بهترین کار این است که ماجرا را در همان مبایعه نامه منعکس نمایید و مجددا به امضای ایشان برسانید.

عقب نشینی مربوط به زمانی است که ملک تخریب و بازسازی شود . بدیهی است تا زمانیکه بازسازی صورت نگیرد عقب نشینی نیز منتفی بوده و از آنجا که شما ملک را به صورت وضع موجود فروخته اید و تفاوت متراژی بین وضع موجود با سند وجود ندارد لذا نیازی به صورتجلسه و ....هم نبوده و جای نگرانی نمی باشد .

در مبایعه نامه ذکر کرده و امضا کنید تا درآینده اعتراض و ادعایی مطرح نگردد

میتوانید در مبایعه‌نامه این موضوع را ذکر کنید تا از احتمال وقوع طرح دعوا در آینده جلوگیری کنید چون ممکن است خریدار مطالبه ثمن ۴ متر اضافی را نماید