چیکار کنیم تا از حبسش کم بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۱۷ #10578340

سلام توروخدا جوابمو بدید برادرم سرباز زندانه یه نفر از بیرون زندان یه نفر بهش التماس میکنه که این گوشی رو ببر داخل و میگه ۴ میلیون میدم اونی که توی زندانه دلواپس خانوادشه برادر منم قبول میکنه به خدا برادرم شاگرد اول دانشگاهش بوده اصلا فحش سیگار رفتار بدی نداره میگن ۷ سال حبس داره تورووخدا بگین چیکار کنیم تا از حبسش کم بشه حبس براش نبرن ضعیف جثه ست با ادبه به خدا بره زندان تمام حروم میشه این کارو کرده مادرم قلبش ضعیفه توروخدا جواب بدین توروخدا

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..

در خصوص موضوع مطروحه.. بنظر می رسد اطلاعات شما از پرونده کافی نبوده و یا اطلاعات لازم از پرونده مذکور بشما ارائه نگردیده.. چرا که صرف انتقال یک گوشی توسط یک سرباز به داحل زندان، ابدا و تحت هر شرایطی، چنین مجازات سنگینی در پی ندارد..

طبق تجربه در پرونده های اینچنینی.. ممکن است برادر شما اغفال شده و مواد مخدری در پوشش گوشی انتقال یافته که منجر به صدور ۷ سال حبس گردیده..

موفق باشید..

با توجه به توضیحات شما صرف بردن گوشی داخل زندان مجازات ۷ سال حبس ندارد باید لررسی شود اقدامی به جز عمل یاد شده از ایشان سر باز زده یا خیر پس از بررسی قابل اظهر نظر خواهد بوداین عمل در بد بینانه ترین خالت ۲ سال حبس دارد.

با سلام
برای اظهار نظر دقیق بایستی پرونده برادر شما مطالعه گردد که آیا صرفا یک گوشی بوده یا اینکه استفاده از این گوشی برای چه عنوانی بوده است
پیشنهاد میکنم از طریق همین سایت اقدام به اخذ وکیل خبره و مجرب نمایید .