خانه ای که به اسم همسرم انتقال دادم را میتوانم به عنوان مهریه اثبات نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۶ #10527290

همسرم دويست سكه از پانصد سكه را با ترفند زيبايي از من گرفتند يكجا مجدد بنده نادان سه دانگ منزل را بنام ايشان كردم تا دوباره ايشان هوس مهريه و ...نكند تا دوباره زندگي كنيم چون در وكالت بنده قيد نكردم ان سه دانگ بابت بخشي از مهريه بجامانده بوده لذا ايشان سي صدتا سكه دوم رانيا اجرا گذاشته و مرا ممنوع خروج نموده هم زندگيم نابود شد و هم تمام سكه ها به ناحق بر گردنم افتاد با زرنگي همسرم و ناداني بنده حال چه كسي اين قانون ر صاكند كه هم مهريه جداگانه و هم منزل و ماشين به همسرم تقديم كردم وبه هر مرجعي زنگ ميزنم ميگويد هرچي دادي به زن حساب نيست مهريه حساب هست حال منه كارمند كه دارايي من منزلم بود بابت هيچ به زنم دادم و محكوم به مهريه نيز جداگانه شدم اين چه قانوني است چرا كسي به فكر مرد در اين جامعه نيست با كي بايد صحبت كرد

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سندی که انتقال داده شده و هیچ سند کتبی و رسمی مبنی برپرداخت مهریه وجود ندارد را نمیتوانم برای مهریه ملاک قرار داد.