وجود فرزند در اعسار تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۶ #10503754

با سلام .همسر من درخواست مهریه کرده .من یک پسر ۱۰ ساله دارم که پیش خودم زندگی می کند و فقط طبق دستور قاضی هفته ای دو روز پیش مادرش هست و حضانت پسرم با من است.
ایا اعسار بزنم وجود فرزند باعث میشه که قاضی اقساط کمتری برایم تعیین کند .من کارمند هستم و خانه و ماشین از خودم ندارم که توقیف کنه .وجود فرزند تاثیری در تعیین اعسار مهریه دارد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . احراز اعسار بدهکار یا تقسیط بدهی از عوامل متعددی از قبیل میزان درآمد و اموال و دارای وی و میزان بدهی های احتمالی دیگری که به اشخاص دیگر دارد ،متاثر است . وجود فرزند نیز با توجه به لزوم تامین هزینه های زندگی او ، در این موضوع بی تاثیر نیست .

وجودفرزند تاثیری در اعسار ندارد