آیا اعسار از کسی که حدود 5 ماه پیش در حسابش حدود 100 میلیون بوده قابل پذیرش است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۲ #104986

با سلام ۵ ماه قبل مبلغ یکصد میلیون تومان به دوستم قرض داده و به حساب ایشان نقدا واریز کرده و به همان میزان از وی سفته گرفتم لیکن در حال حاضر پول را پس نداده و صراحتا می گوید پولت را نمی دهم و بعد از دو سال دوندگی کردنت در دادگاهها تقاضای اعسار داده و تقسیط میکنم. وی همه چیزش بنام زن و فرزندانش است. آیا تقاضای اعسار از کسی که پول نقد گرفته مورد قبول است ؟ چه راهکاری برای عدم پذیرش اعسار وی دارم؟ آیا  امکان شکایت کیفری هست؟

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بررسی درخواست اعساروتاییدآن بستگی به نظر قاضی داردباتوجه به مدارک و شواهدی که شخص ارائه میدهدقاضی تصمیم گیری می نماید.

با سلام ووقت بخیر
بستگی به نظر قاضی پرونده دارد باید با مدارکی که ارائه میدهد دال بر عدم توان مالی به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک کند که ایشون توان مالی پرداخت ندارد .