با شکایت همسایه به علت ساخت بنای اضافه چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۷ #10495511

با عرض سلام یک واحد دوبلکسی ما خریداری کردین که پشت اون یک حیاط خلوت به مساحت ۲۰ متر وجود داد و دیوار حیاط دیوار به دیوار حیاط همسایه پشتی هست
حالا ما میخوایم حیاط خلوتو مسقف کنیم و یه طبقه دیگ رویه حیاط خلوت بیاریم که انگار طبقه بالاییه دوبلکس یه فضای بزرگتر از قبل داشته باشه.حالا همسایهای مجاور مشکلی ندارند با ساخت اون دو طبقه ولی خونه پشتی میتونه از ما به علت ساخت طبقه دوم شکایت کنه.
و نکته دیگ که هیچ کدوم از طبقات دید و مشرفیتی به حیاط این بنده خدا ندارند. و جفت طبقات یک واحد هست و ما نمیخوایم اضافه واحد بسازیم فقط میخوایم فضای بالایی دوبلکس که فقط اتاق ها بودن یک فضای ۲۰ متری حال و پذیرایی بکنیم.و چون این ملک‌ ملک اصلیه ما هستش برای این زیربنای اضافی مجوزی دریافت نشده و هنوز هم در حال ساخت هستش و تکمیل نشده په. چقدر امکان داره که شکایت بکنند و اجازه ساخت به ما ندند و مانع از ساخت و یا بعدها تخریب ساختمان رو انجام بدند ممنون میشم پاسخگو باشید

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میبایست اقدام به تامین دلیل به معنای نظریه کارشناس رسمی دادگستری مطرح کنید و سپس نسبت به ساخت و ساز و بنا اقدامات لازم انجام دهید

با سلام
تنهاترین و بهترین راه ممکن ارجاع امر به نظر کارشناس رسمی دادگستری است که تامین دلیل نمایید و بر حسب نظر کارشناس اقدام به ساخت یا عدم ساخت نمایید

حیاط خلوت مشاع همسایها حق انتفاع و ارتفاق دارند اگر کلیه ساکنین به این تصمیم برسند حیاط خلوت که در ید ساختمان شما می باشد میتونید اقدام کنید اما اگر حیاط خلوط شما با دیگر ساختمانها یا خانه فرددیگری از نظر مشاع بودن شامل ایشان باشد میتونه شکایت کنه به نظر من بازهم با یک وکیل در این مورد صحبت نماید