در صورتیکه همسرم عمل های زیبایی انجام دهد میتوانم او را طلاق دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۴ #104953

سلام اختلافات زناشویی ما در زمانی شروع شد که من دچار یک گرفتاری مالی شدم همسرم من و فرزندم را دو ماه ترک کرد بیشتر شد در این زمان متوجه شدم همسرم با چند مرد مختلف ارتباط تلفنی دارد و علت اش را خواستم شروع به تفره رفتن کردو نیز متوجه برگه ای بابت سابقه کیفری داشتن ایشان به خاطر زناومشروبات در سالهای قبل از ازدواج شدم که من مطلع نبودم. در این اوضاع فشار عصبی هر کاری که دوست دارد بدون اجازه و اطلاع من انجام می دهد مثلا عمل های زیبایی و تزریقات پتاکس و...که این مسله مرا عذاب می دهد.به علت اختلافات شدیدی که با همسرم دارم تصمیم گرفتم که از ایشان جداشوم .خانه را ترک کردم وقرار بود ایشان هم اسبابشان را ببرند الان ما ۱۵ روز از قرارداد خانه استیجاریمان مانده و همچنان ایشان هم خودشان در منزل ماندند هم وسایشان من به خاطر اینکه تنشی ایجاد نشود به منزل برنگشتم و چند باری سر زدم وخواستم که به منزل والدینشان بروند ولی نه والدینشان و نه خودشان اهمیتی به این مطلب می دهند .و میگند تا حکم قضایی نباشه من منزل رو ترک نمی کنم. راهنمایی بفرمایید که من چگونه می توانم از کاملا قانونی وبدون تنش این کار را انجام دهم در رابطه باقی مسائل هم راهنمایی کنید اینکه من ترک کردم خانه رو و ..

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مرد بدون هیچ دلیلی می تواند همسر خویش را طلاق دهد و می توانید مهر ایشان هم به صورت اقساط پرداخت کنید