مصرف مشروبات الکلی و ایحاد رعب وحشت توسط سلاح سرد چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۳ #104875

سلام
ما داشتم از خیابانی با ماشین عبور میکردیم که یهو دیدم پشت سرمون کاروان ماشین عروسه ، یکی از اونا خیلی بد پیچید جلوی ماشین ما که نزدیک بود تصادف بشه ، بعد چند صد متر جلوتر ماشین ها ایستادن و ادمای این ماشین که حالت عادی نداشتن به طرف ما امدن و ما هم که داخل ترافیک مجبور به ایستادن ، درگیری پیش امد با چاغو روی ماشین کشیدن و با ضربه بع در های ماشین اسیب زدن ، وقبل از رسیدن نیرو انتظامی توسط ادمها متواری شدن و حتی گروه ماشین های عروسی هم پخش شدن ، ما همان موقع پلیس امد گذارش نوشت و گفت توقیف پلاک میگیریم ، الان میخوام بدانم نتیجه ای داره ؟ ایا جزایی داره چون با چاغو حمله کردن ؟ و حالت عادی نداشتن اگه هست لطف کنید بگید چطور پیگیر باشیم .
صرفا میخوام برای اینکه خدایی نکرده چنین بلایی سر یک نفر دیگر نیارن پیگیری کنم

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله حمل سلاح سرد توسط آن افراد جرم است ولی مست بودن آنها خیر چون ادله ای برای اثبات آن نیست
و از روی شماره ی پلاک آن فرد قابل شناسایی و پیگیری است