درصورتی که اقساط مهریه را پرداخت نکرده باشم می توانم دادخواست تعدیل اقساط مهریه بدهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۵ #104805

سلام خسته نباشید بنده به ۲۰۰ سکه محکوم شدم.بعد درخواست اعسار دادم و پذیرفته شد.۱عدد پیش و بعد هر ۸ماه یکی.بعدش در حکم نوشته بود که در صورت تاخیر در تاریخ مشخص شده پرداخت نشود هر چندتا سکه که پرداخت کردید هیچی میشود و باید بصورت یکجا هر۲۰۰تا رو پرداخت کرد یعنی بصورت حال در میاد.بعدش منم امضا زدم .حالا من با سه ماه تاخیر رفتم یک سکه پیش رو بدم که اجرای احکام قبول نکرد.گفت باید یکجا پرداخت کنی بعدش حکم جلب منو گرفتن .۱.میخواستم بدونم تعدیل اعسار بزنم قبول می شود؟۲.آیا با درخواست تعدیل اعسار حکم جلب لغو میشود؟۳.آیا امکان دارد با پذیرفتن تعدیل اعسار مثل ماه کاهش یا افزایش پیدا کند؟۴.آیا وقتی روز رسیدگی به اعسار شودخودم برم امکان دارد در دادگاه جلبم کند؟۵.آیا میشود روز رسیدگی شاهدها رو فرستاد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز تعدیل اعسار قبول میشود.
درصورت قبولی تعدیل اعسار جلب لغو میشود.
بله. قاضی مخیر است تا نحوه ادائ دین را تسهیل بخشد و این امر احتیاری است.

خیر شما میتوانید یک وکیل به اضافه شاهدان خود را به دادگاه معرفی نموده و در جلسه دادرسی حاضر نمایید