پرونده من با این مدارک بره تجدید نظر چی میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۰ #10478451

سلام
دادکاه بدوی با مدارک و نظر کارشناسی رای به من داده حالا طرف اعتراض زده و جواز ساختمانی آورده که روزی رفته جواز بگیره بسازه ولی من سند دارم
چی میشه

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
موضوع مبهم است
شما سند دارید و ایشان جواز ساخت دریافت کرده اند
الا ایحال اگر سند شما موردی نداشته باشد حق با شماست

در صورتی که سند رسمی بنام شما باشد نمیتوان باستناد جواز شهرداری مالکیت شما را زیر سئوال برد .

اگر ملک (زمین) مال شما ست وسند دارید چطور جواز به او داده شده جای سوال،ولی ماده ۲۲ قانون ثبت شما را که سند به نام دارید مالک می شناسد وکارشناس هم همین تایید کرده است فقط باجواز کار به پیش نمی برد.

سلام
شماست اعلام نکرده که خواسته دعوا چه بوده و چه رایی صادر شده است اما اجمالا اگر شما سند مالکیت داشته باشید دلیل بر مالکیت شما است و تا زمانی که ابطال نگردد به قوت و اعتبار خود باقی است و دادگاه باید به آن ترتیب اثر بدهد
و اگر دعوی فیمابین شما و طرف مقابل دعوی ابطال سند باشد باید قوت و اعتبار دلایل طرف را بررسی نمود که آیا توان مقابله با سند را دارد یا خیر