فحاشی توسط برادرم با شهادت شهود اثبات میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۲ #104752

سلام بنده پسری هستم ۲۵سالمه و برادرم ۳سال نیم از من کوچکتره ولی قدش چند سانت بزگتره و اثلن اخلاق و رفتار خوبی در منزل و با من ندارد و چند ساله که مرا فش میدهد و میزند با پدرم پدرم هم اخلاق و رفتارش همین طوریه که اگه تکون بخورم مرا کتک میزنند و من امروز پدر بنده که۵۲سالشه کار بی ادبانه ای کرد و انداخت گردن من و به من فحش داد که برادرم گفت چه طور شده او الکی گفت این طوری شده اون هم امان نداد و پرید به من و مرا کتک زد با مشت و لگد که با مشت زد پس سرم که از چشم هام برق پرید و یک مشت هم گذاشت توی کمرم که از داخل درد میکنه خیلی کم و لگد هم زد توی پام و چند تا کمر بند هم زد که الان جای اون ها نمونده پدرم هم یک سیلی توی گوشم زد و کسی هم شاهد ندارم و نبود در منزل و خانه هم از برادرم هست که با وام و قسطی برایش مادرم خریده و خرجی منزل را برادرم ۸ماهه که میده و به من هم فحش ناسزا هم میگند و مفت خور هم میگند و مرا خیلی از بچگی زدند دچار بیماری اعصاب و وسواس شدم و یک چ شمم هم لنز داخلشه و الان لطفا دقیق راهنمایی کنید چه کار کنم که حق با من باشه و به نفع اون ها گباشه حرف برام درست کنند کارت معافی پزشکی هم دارم تشکر ممنون ببخشید

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید برای اثبات گفته های خود شاهد داشته باشید.

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید شهود ادله محسوب می شوند اگر نداشته باشید شکایتتانبی نتیجه خواهد بود .

سلام با توجه به این که شاهدی ندارید حتی اگر شکایت کنید ، نتیجه ای عاید شما نمی شود .