منو ارجاع دادن پزشک قانونی که بررسی یشه عمل فوریت داره یا نه اگه فوری نیست عمل نشه، خب من باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۷ #10385716

با عرض سلام
من زوجه هستم. دادخواست طلاق دادم چون حق طلاق داشتم . الان پسرم که ۴ سالش هست پیش من هستش و نامه ی عمل فتق ناف داره اما باباش میگه نمیام امضا کنم و بیمارستان هم میگه فقط امضا پدر یا نامه از دادگاه باید بیاری دادخواست به دادستان دادم اما ایشون منو ارجاع دادن پزشک قانونی که بررسی یشه عمل فوریت داره یا نه اگه فوری نیست عمل نشه. خب من باید چیکار کنم الان؟ ینی پسرم و چون الان شاید فوریت نداره عمل نکنم خدایی نکرده بعدا یه اتفاق واسش پیش بیاد
ممنون میشم دقیق راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
رضایت مادر، کافی است .

سلام و درود
اقدام دادستان از انجایی که به نیابت از پدر است صحیح است
لکن خود شما نیز میتوانید رضایت دهید
البته در صورت ضرورت بیمارستان اقدامات لازم را انجام خواهد داد
موفق و موید باشید

با درود حتی بدون رضایت نیز اگر فوریت اقتضا کند عمل صورت می‌گیرد لیکن مادر نیز مبتواند رضایت دهد

درود بر شما، در صورت ضرورت بیمارستان میتواند از خود شما رضایت و امضا بگیرد.

درصورت ضرورت عمل و احتمال خطر برای بچه
اگر شوهرتان نیامد رضایت بدهد
یا خود بیمارستان بدون نیاز به رضایت شما عمل می کند یا ازشما رضایت می گیرد

درود
دادستان چون باید از طرف پدر نامه بدهد این امر طبیعی است. با بیمارستان صحبت کنید خودتان امضا کنید

نیازی نیست حتما پدر اجازه دهد شما هم می توانید