تسویه حساب و شکایت از کارفرما چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۸۰ #10382639

سلام
وقتتان به خیر
تشکر هم از ارسال پاسخ
من از اول اواسط مرداد درخواست استعفاء از یک شرکت را کردم و در اول شهریور ماه تلفنی به من اعلام کردند که دیگر نیازی نیست به شرکت بیایی. طی تماس تلفنی ای که داشتم به من گفتند که تسویه و چک ضمامت و... هفته ی اول آبان ماه ارسال خواهد شد و به شما اطلاع می دهیم که آن را تحویل بگیرید
بابت عدم پرداخت حق شیفت و جمعه کاری من از کارفرما شکایت کردم و درخواستم هم تایید شده و بایستی فردا کاغذی را برای کارفرما ارسال کنم
حالا من اول تسویه حسابم را از کارفرما بگیرم بعد کاغذ شکایت را در اختیارش بگذارم چرا که من به پولش نیاز دارم و احتمال دارد لجبازی کنند و ان را به من تحویل ندهند یا اینکه نه کاغذ شوایت را تحویلش بدهم تا وی نیز با تهران در جریان بگذارد تا در تسویه حساب من آن مواردی را که نداده اند اعمال کنند؟
تشکر

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می‌توانید به اداره ی کار شکایت کنید، در مورد محاسبات و حقوق پرداختی شما توسط کارشناس صورت می‌گیرد.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، از طریق اداره کار شکایت مطرح کنید ، تحقیق در مورد حقوق شما و انجام محاسبات توسط کارشناسان اداره کار انجام میشه

سلام و درود، توصیه می گردد ابتدا اظهارنامه ای رسمی به کارفرما مبنی بر عمل به تعهدات ارسال نموده و سپس در صورت عدم اجرا در موعد قانونی به اداره ی کار محل جهت احقاق حق مراجعه ‌نمایید؛ موفق باشید.

با سلام
تفاوتی نخواهد داشت اگر مدارکی دال بر عدم پرداخت حق و حقوق و سنوات و غیره را دارید لذا با استناد به آن میتوانید احقاق حق نمایید
حتی میتوانید ابتداعا قبل از طرح دعوی با ارسال اظهارنامه به شرکت یا کارفرما ، ایشان را ملزم به پرداخت حق و حقوق و نیز سنوات و پاداش یا هر حقی که قابل مطالبه است نمایید

مراتب طی یک اظها یه مبنی بر تحویل مدارک و پرداخت حق حقوق برابر با قانون کار اقدام فرمایید و در صورت پرداخت نکردن سی روز از تاریخ اخراج مهلت داریت اقدام به شکایت نماید از اداره کار آن منطقه محل کارتان