ادعا کرده من ۱۱ میلیون تومان داده ام و زمینی بیشتری میخواهم؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۲ #10358957

پدر مرحوم من قبل از فوت یک قطعه زمین به مبلغ ۷ میلیون تومان به یک خانم فروخته است و قولنامه نیز وجود دارد اما در قولنامه خریدار دو خظ متن با رنگ متفاوت و پایین تر از امضا خریدار و فروشنده به این شرح که چهار میلیون به فروشنده رسیده و وراث رعایت کنند نوشته شده و فقط در قولنامه ایی که در دست خریدار است وجود دارد و حالا ادعا کرده من ۱۱ میلیون تومان داده ام و زمینی بیشتری میخواهم؟

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توان نسبت به ان ادعای جعل کنید

با توجه به اینکه با دو رنگ متفاوت در قولنام مواردی درج شده است می توانید به عنوان جعل علیه ایشان ادعا نمایید تا موضوع از طریق ارجاع به کارشناس تعیین تکلیف گردد

اگر انرا به دادگاه ارائه داد ،نسبت به ان ادعای جعل کنید

نسبت به ان قسمت ک تردید وجود دارد، می‌توانید ادعای جعل نمائید

با توجه به دستکاری قولنامه ادعای وی قابل پذیرش نییت

با سلام
در صورتی که قسمتی از قرارداد بعد از امضاء بدون اطلاع و تایید طرف دیگر اضافه شده باشد فاقد اعتبار بوده و با ارجاع به کارشناس مربوطه میتوان این امر را اثبات نمود.

درود
پس از ادعا ایشان می توانید نسبت با آن قسمت ادعای جعل در دادگاه مطرح نمایید.