آیا در دادگاه برای ثابت کردن این تهمت نیازی به پزشک قانونی رفتن بنده هست یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۶ #10342722

یک هفته پیش شخصی با خط های متعدد مزاحم بنده میشدن که تهمت به داشتن رابطه جنسی بنده با افراد متعدد زدن و به من و کل خانواده ام را تهدید و فحاشی میکرد. ایا در دادگاه برای ثابت کردن این تهمت نیازی به پزشک قانونی رفتن بنده هست یا نه؟ چون من دوشیزه هستم. یا نه طرف مقابل باید حرفای خودش رو ثابت کنه؟

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نیازی به حضور شما در پزشکی قانونی نیست

سلام اگر ایشان شناسایی واعلام جرم نمایند صرف این اعلام جرم دلیل شروع به تحقیق و معرفی شما به پزشکی قانونی نمی باشد خصوصا در این موارد اگر شاکی خصوصی نباشد دادگاه نیز نمی توانند تحقیقات انجام دهند و قانونگذار آنها را ازاین کار نهی نموده است.علی ایحال اگر شما از ایشان بابت افترا و یا جرم قذف شکایت مطرح نمایید ایشان اگر جرائم انتسابی به شما را از طرف خودش بپذیرد ملزم به اثبات می باشد ومعمولا در این موارد نیز اگر ادله ایشان معتبر و مبنی بر شهود یا دلایل معتبر باشد می پذیرندو حتی با ادعای ایشان نیز دادگاه نباید شما را به پزشکی قانونی معرفی نماید