نحوه محاسبه قدرالسهم واحدهای زیرزمین چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۸۶۸ #103209

سلام
ضمن تشکر بابت سایت خوب شما، در صورت امکان لطفا توضیحی در رابطه با قدرالسهم واحدی که در زیر همکف (زیرزمین) واقع شده است را نیز بفرمایید.

به طور مثال:
سه واحد 100 متری + یک واحد 150 متری در زیر همکف در عرصه 200 متری
طبق فرمول نحوه محاسه قدرالسهم ، قدرالسهم واحدهای 100متری میشود 44.44 متر و واحدی که در زیر زمین واقع شده هم 66.66 متر
در اینصورت چه تفاوتی بین دیگر واحد ها با واحد زیرزمین وجود دارد؟ در صورتی که از نظر ریالی تفاوت زیادی وجود دارد به شکلی که واحد 150 متری واقع شده در زیرزمین از لحاظ قیمت برابری میکند با واحد 100 متری
یعنی اگر در این ملک تخریب و نوسازی انجام پذیرد ، واحد زیرزمین ( که قیمت خیلی پایین تری نسبت به سایر طبقات دارد ) نسبت به سایر واحد ها قدرالسهم بیشتری خواهد داشت و دقیقا از سایر واحد ها سهم بیشتری ، که به نظر به شدت ناعادلانه خواهد بود

پیشتر بابت پاسخ شما تشکر میکنم
سپاس

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قدر السهم زمین بر اساس متراژ هر واحد محاسبه میشود نه اینکه هر ملک در کجای ساختمان قرار گرفته است.