چگونه ارثی که به من از سمت پدر بزرگ رسیده، را مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۶ #10308365

با سلام و خسته نباشید خدمت شما...
تا به الان نیاز نبوده که دنبال این قضیه باشم ولی الان باید به سوالاتی که تو ذهنم هست جواب بدم.
پدربزرگ بنده ۲ دانگ از ۶ دانگی یک بابا خانه و مغازه که جمعا یک سند می باشند از قدیم را به بنده ارث گذاشته است ناگفته نماند که اسم بنده به داخل سند خانه هم خورده و محضر هم همان موقع یه برگه سند رسمی به بنده داد. الان عمه بنده آمده و در خانه ما ساکن شده است (بنده خانه پدربزگم زندگی میکنم) نکته اول اینکه پدر بزرگم از این دو دانگی که به بنده به ارث گذاشته است یک دانگش را داخل وصیت نامه نوشته به باید بین ۵ تا نوه دیگرش تقسیم کنم که از این ۵ تا نوه سه تای آنها فرزندان عمه ام میباشند که الان در حال حاضر دارند با ما زندگی میکنن و از نظر شرایط زندگی به هیچ وجه نمی توانیم با هم زندگی کنیم. نکته دیگر اینکه، بعد فوت پدربزرگم تمامی وراث یه برنامه در بین خود نوشتن که تا زمانی که مادرمان در قید حیاط می باشند حق هیچ تصرف و دخالتی در امور خونه ام از فروش را نداریم بنده که نوه هم باشم امضاء کردم ۴ سال پیش الان به علت مشکلاتی که در خانواده پیش اومده میخوام به حقم برسم و سهم خودم را که دو دانگ می باشد بگیرم با وجود اینکه مادربزرگ بنده در قید حیات می باشند!
این اصل قضیه ای می باشد که بنده نوشتم و این سایت اولین جاییی می باشد که مشاوره میخواهم ازش.
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از دادگاه درخواست افراز و تقسیم ملک و یا مزایده و فروش آن را نمایید

سلام
می توانید از دادگاه درخواست افراز ملک و یا فروش مال را مایید

با سلام؛
شما بعنوان مالک و شریک مشاع محسوب میشوید و میتوانید از دادگاه تقاضای افراز بدید و اگه غیر قابل افراز باشد به مزایده گذارده میشود