عقب نشینی ساختمان اگر تقصیر از طرف سازنده باشد چگونه جبران میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۳۶ #103025

سلام. من پروانه ساخت برای مسکونی گرفتم. و طبق همین پروانه هم ساختم. الان بهم میگن که شما باید یک متر دیگر عقب نشنی کنی. به مهندسی که کوری و عقب نشنی پروانه رو انجام داده صحبت کردم و به میگن من سرم شلوغ بوده و اشتباه کردم و باید دیواره حیاط رو تخریب کنی و ببری عقب. من میگم هزینه ی که من انجام دادم رو کی میپردازه و شما اشتباه کردین. میگه که چاره ای نیست باید خراب کنی.و پروانه رو باطل میکنم. مقصر ایشون بوده و من طبق پروانه که دادن ساختم. الان من چطور میتونم از این مهندس شکایت کنم و جبران این همه هزینه ی که انجام دادم رو کی میده. مرسی

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دادخواست مطالبه خسارت وارده را به طرفیت ایشان تقدیم کنید (در صورتیکه بتوانید اثبات کنید که تقصیر از جانب ایشان بوده است)