آیا زن میتواند حق طلاق رو ازش بگیرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۲ #10297436

سلام اگه کسی تهمت ناموسی و بی احترامی به خانواده همسرش کنه و زنشو رو کتک کاری بکنه اگه تعهد بده که دیگه تکرار نمیکنه.و درصورت تکرار موارد ذکر شده با وکالت طلاق بلاعزل ان را تضمین کند آیا از لحاظ حقوقی اعتبار دارد آیا زن میتواند حق طلاق رو ازش بگیره در صورت تکرار کاغذ به صورت دستی با گواه ۲ نفر میباشد
ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تعهد مزبور در قالب سند عادی ضمانت اجرایی نخواهد داشت . در این خصوص به دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمایید .

به نظر میرسد تحت عنوان الزام به انجام تعهد قراردادی با استناد به سند عادی مذکور امکان تقدیم دادخواست به دادگاه حقوقی وجود دارد

درود
خیر وکالت در طلاق باید در دفتر اسناد رسمی تنظیم گردد نه به صورت دستنویس.

با سلام حق با طلاق با مرد است و با تعهد نمیتوان این حق را از وی سلب کرد .

با درود خیر دستی فاقد اعتبار است، لیکن، می‌توانید اگر وکالت در اعمال حق طلاق دهد، نسبت به طلاق اقدام نمایید

تعهدنامه مورد اعلامی وجاهت قانونی ندارد

درود:در قانون مدنی ،حق طلاق با مرد است ،درصورتی که در دفترخانه حق طلاق رابه شما داده باشد ان هم بارای دادگاه می توانید طلاق بگیرید .درصورت تکرار آزار و ازیت شوهرتان و عسر وحرج میتوانید دادخواست طلاق دهید.