با توجه به اینکه من به هیچ وجه با این شخص صحبت نکرده ام و با سارق هم هیچ ارتباطی نداشتم ایا این موارد در شورای حل اختلاف من محکوم میشوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۷ #10296752

مدتی پیش من ار خانم همسایه خواستم گوشی تلفنی که بهش دادم رو پس بدن اما در عوض دوست پسر این خانم که شوهر هم داره و هنوز رسما طلاق نگرفته اند و با دوست پسرش و فرزند ۱۵ سالش همسایه من هستند، طی پیامک تلفنی کلی فحاشی و تحدید کردند من رو (دوست پسر خانم) ولی من دنبال شکایت نرفتم و از خیر گوشی گذشتم. اما چند روز بعدش موتور سیکلت این اقای دوست پسر رو از داخل پارکینگ اپارتمان دزدیدند و دوربین چهره شخص زو گرفته که از دوستان خودش بود اما در همون روز اون اقا به من تهمت میزد که سرقت موتور با همکاری من بوده و برای درگیری با من به در اپارتمان حمله کرد و بخشی از در را شکست باز هم من برای شکایت اقدام نکردم و صرفا گزارش پلیس را گرفتم ولی دو سه روز بعد باز این اقا در محل خلوتی در مسیر من وایساده بود و به من حمله کرد و جراحاتی به من وارد کرد که گزارش پلی و شاهد دارم، حالا از شورای حل اختلاف برای من احضاریه امده که این اقا به اتهام توهین و تهدید و سرقت مستوجب تعزیر از من شکایت کرده. میخواستم بدانم که با توجه به اینکه من به هیچ وجه با این شخص صحبت نکرده ام و با سارق هم هیچ ارتباطی نداشتم ایا این موارد در شورای حل اختلاف قابل اثبات هستند برای من؟ و من محکوم میشوم؟ در صورتی ایشان شاهد دروغ بیاورند من میتوانم از شهادت مادرم استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا این مواردی که عرض کردید در صلاحیت دادگاه کیفری ۲ است نه شورای حل اختلاف
ثانیا متهم نیازی به اثبات بی گناهی خود ندارد بلکه شاکی باید ادعای خود را اثبات کند و شما صرفا اتهام را انکار کنید