آیا شکایت ایشون راه به جایی میبره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۹ #10287995

سلام
من کارگردان هستم
چند وقت پیش از خانمی که دچار معلولیت هست خواستم یک فیلم کاملا محجبه برای من ارسال کنه و ارسال هم کرد برای این که ببینم به درد فیلمم میخوره
در ضمن این خانم مطلقه هست و در حد دو روز رابطه ما صمیمی شد من گفتم نمی خام با شما رابطه داشته باشم ایشون رفته به جرم مزاحمت از من شکایت کرده در صورتی که پیام ها کاملا دو طرفه بود و گفته من پیام های مبتذل فرستادم ...

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر موضوع در همین حدی باشد که ذکر نمودید اتهامی متوجه شما نخواهد بود .

سلام اگر محتوی پیام ها رابطه نامشروع (مثلا مبنی بر روابط جنسی یا....)را محرز نکند شکایت ایشان به نتیجه ای نخواهد رسید..اگر چه صرف پیامک با محتوی نامشروع نیز نمی تواند مستند دادگاه قرار گیرد مگر اینکه موجب حصول علم قاضی در رابطه نامشروعی قرار گیرد