میخوام پرونده ای که بایگانی شده را به جریان بندازم باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۴ #10280323

اینجانب در سال ۹۵ در شهرستانی که به خاطر کارم در آنجا زندگی میکردم اقدام به خرید ماشین سواری پژو پارس سال صفر کیلومتر برای رفت و آمد به سر کارم و انجام دادن کارهای شرکت، خریداری نمودم، بعد از چند ماه به دلیل خستگی از کار و فشار زیاد کاری متاسفانه با همان ماشین تصادف کردم و باعث شد ماشین به پارکینگ انتقال پیدا کند و بعد از پرداخت خلافی و گرفتن رضایت خسارت دیده، که رضایت خسارت دیده را گرفتم و خلافی خودرو را پرداخت کردم، اما به دلیل مشکلات کاری،و مسئولیت بالا در انجام وظایفم، نتوانستم کارهای آزادسازی ماشینم را در پارکینگ بیرون از شهر انجام دهم.
بعد از یک ماه شخصی که در شرکتی که مشترکن در آن کار میکردیم و همکار و همشهری هم بودیم، آمد و درخواست خرید ماشینم که در پارکینگ دولتی توقیف بود از اینجانب کرد، و منم با شناخت قبلی از شخص درخواست کننده و نداشتن ماشین با وجود لازم بودن داشتن ماشین برای کارم از فروشش امتناع کرده و به همکارم گفتم نمیفروشم و ماشین هم در پارکینگ است هم جلوی ماشین خراب و به تعمیرات نیاز دارد، همکارم که از اخلاق من با خبر بود گفت خودم برات آزادش میکنم و به یک تعمیرگاه خوب می‌سپارم ماشینت را مثل روز اول کند، من هم که نه وقت داشتم نه انرژی، برای آزادسازی و تعمیرات گفتم مشکلی نیست، باید چکار کنم، گفت وکالت کاری دو روزه بده آزادش کنم و درستش که کردم خبرت میکنم، من و همکارم به دفترخانه مراجعت نمودیم و وکالت کاری دو روزه برای آزادسازی ماشین از پارکینگ مربوطه را دادم و در وکالت نامه زکر کردیم برای آزاد سازی خودرو مورد نظر از پارکینگ نام برده، این وکالت نامه تنظیم و هیچ اعتبار دیگری ندارد،من هم مدارک ماشین و وکالتنامه را به دوستم دادم، بعد از دو روز ماشین را آزاد کرد و به تعمیرگاه انتقال داد، با شناخت قبلی که داشتم از همکارم، در زمان درست شدن ماشین هم خودش هم همکاران دیگرمان و هم دوستانم که می‌شناخت رو میفرستاد که اینجانب یعنی من،ماشین را به همکارم بفروشم، منم قبول نکردم و در نهایت قبول کردم سیستم پخش ماشینم که خودم جداگانه فراهم کرده بودم بهش با نرخ پایین تری بفروشم و فروختم، ماشین که درست شد بهانه به در آوردن سیستم پخش ماشین می‌کرد و ماشین را یک هفته ای باخودش داشت و در همان زمان ها بود که از شرکت به خاطر دزدی و کارهایی دیگر اخراجش کردن، و با ماشین من غیبش زد.
تا یک ما از طریق تلفن و پیغام های مختلف موفق به ارتباط تلفنی و صحبت در مورد ماشینم شدم و در آخر متوجه شدم که قصد ندارد ماشینم را بدهد، من هم اقدام به شکایت کردم و مدارک لازم از وکالت دوروزه تا استنادات آدم‌های که میشناختنش را زمیمه اضحارنامه کردم‌ و به دادسرا مراجعه کردم و بعد از مراحل اداری من را به شعبه ۱۰۳ ارجاع دادن و بازپرس شعبه ازم سوالاتی در مورد وجود قولنامه یا نوشته ای مابین من و همکارم که در مورد ماشین سرقت شده باشد وجود دارد؟ که من هم جوابم نه بود و بازپرس بعد از تشکیل پرونده و ارسال احضاریه به ثنا و رای به توقیف و جلب متحم که همکار فراری بنده میشد داده بود، منم به پاسگاه مراجعه نمودم برای دادن شماره پلاک ماشینم که توقیف بشود، متاسفانه آن روز سیستم‌های پاسگاه قطع شده بود.
همان شب پدرم زنگ زد و گفت احضاریه برای این همکارت که همشهری ام هم می‌شد آمده و الان در خانه ام ایستاده و می‌گوید وقت بدهید ماشین را دست برادرم داده ام در کرمان با ماشین کار می‌کند اخراجش می‌کنند و تا یک ماشین برای جایگزینی ماشین من پیدا می‌کند وقت میخواد و بهش وقت بده، من هم به خاطر حرف پدر و شخصیت بالای که در شهرمان دارد، وقت دادم، و در طول این زمان احضاریه های مختلف از شعبه مربوطه که رای توقیف و جلب سادر کرده بود برایم می آمد و احمیت نمی‌دادم، تا احضاریه آخر که بازپرس شعبه مربوطه رای خود را به دلیل بی توجه ای اینجانب یعنی شاکی، برگرداند و پرونده را به بایگانی ارجاع داد.
من بعد از چند وقت فهمیدم شخص متحم یعنی کی که ماشینم را دزدیده با جعل امضا و آشنای با سر دفتری در شهرمان ماشینم را فروخته و پلاک و برگ سبز دیگری برایش سادر شده...! آدرس دفتردار و زمان انتقال را از سیستم پلیس درآوردم، بعد الان میخوام پرونده ای که بایگانی شده را به جریان بندازم باید چکار کنم و آیا لازم است چیزی به شکایتم اظافه کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان به جریان انداختن پرونده مختومه قبلی را نداشته و باید مجددا اقدام به شکایت کنید .

سلام میتوانی شکایت کرده وبه پرونده قبلی اشاره کنی