واخواست سفته ی عندالمطالبه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۹۳۰ #10249

از شخصی سفته دارم و تاریخ سررسید آن اردیهشت ماه نوشته شده است/ در ضمن سفته عندالمطالبه میباشد./
واخواست کردن آن به چه نحوی است؟
با تشکر

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطالبه وجه سفته در سفته های عندالمطالبه زمانی تحقق می یابد که متعهد از نیت متعهدله برای مطالبه سفته مستحضر شود و این آگاهی وقتی قانوناً محقق می شود که مراتب طبق ملاک ماده 709 قانون آئین دادرسی مدنی از طریق اظهارنامه رسمی به بدهکار ابلاغ شده باشد. بنابراین در سفته های مذکور نحوه ی مطالبه وجه سفته ، ارسال اظهارنامه رسمی و زمان محاسبه واخواست 10روز از تاریخ ابلاغ این اظهارنامه به بدهکار خواهد بود.

موفق باشید