باید دادخواست تخلیه را براساس فسخ قرارداد با توافق طرفین بنویسم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۳ #10246882

با عرض سلام وخسته نباشید
۱ ماه قبل به عنوان موجر قرارداد اجاره ای بستم که ۸۵%مبلغ ودیعه هنگام قرارداد در مشاور املاک و با حضور ۲ شاهد به من پرداخت شد اما متاسفانه ۱۵% باقیمانده پرداخت نشد و من چک ۱۵% باقیمانده ودیعه را فرم زده و گواهی عدم پرداخت گرفتم و روی آن شکایت حقوقی گذاشتم و پس از ۱۰ روز از آغاز قرارداد به درخواست مستاجر با توافق طرفین قرارداد فسخ و مهلت ۲۰روزه به صورت کتبی ( پشت قرارداد ) به مستاجر داده شد تا ملک من را تخلیه کند اما اکنون که این مهلت ۲۰ روزه به اتمام رسیده مستاجر ملک من را تخلیه ننموده و م وعد اولین اجاره نیز رسیده که هنوز پرداخت ننموده لطف بفرمایید بگویید اگر بخواهم ملک من سریعتر تخلیه شود باید دادخواست تخلیه خود را براساس کدام یک از موارد زیر ارائه دهم؟
۱-براساس فسخ قرارداد با توافق طرفین بنویسم؟
۲-براساس عدم پرداخت اجاره(همراه با فرم زدن چک تضمین اجاره)و پرداخت ناقص ودیعه؟
باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
توجها به انعقاد فسخ قرارداد فیمابین، می توانید دادخواست تخلیه ید را مطرح نمایید و همچنین احجرت المثل ایام تصرف را نیز مطالبه کنید

نسلام دوست عزیز
ابتدا امر اظهارنامه ای مبنی بر فسخ بدهید (عدم پرداخت اجاره بها که معمولا در قرارداد شرط فسخ گذاشته می شود و سپس دادخواستی با خواسته اعلام تنفیذ فسخ و تخلیه بدهید
پرونده به دادگاه ارجاع می شود و با تعیین وقت رسیدگی صورت می پذیرد

سلام
به استناد فسخ قرارداد از طریق شورای حل اختلاف موضوع را پیگیری نمایید و خواستار تخلیه فوری ملک شوید که القاعده ظرف سه روز رای صادر خواهد شد

با سلام
با توجه به اینکه فسخ قرارداد را به صورت مکتوب نوشته اید باید بابت تخلیه به استناد فسخ قرارداد اقدام نمایید.

با سلام ووقت بخیر
دادخواست تخلیه دهید براساس فسخ قرارداد مورد نظر که با یکدیگر توافق شده است .