چگونه مطالبات خود را از شرکت پیمانکاری، دریافت نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۷ #10217792

از یک شرکت پیمانکاری شکایت کردم مبلغ قابل توجهی مطالبات بنده را نداده و بعد از ۶ ماه دوندگی و شکایت معلوم شد که نه خودرو های شرکت بنام شرکت میباشد نه اموالی بنام شرکت ثبت شده. تمام حسابهای شرکت هم بسته شده یک ماهی هست که پول از این حسابا جابجا نکردن و از حسابهای دیگه پول کارگرای دیگه میریزن.
میخواستم بدونم چیکار کنم که به پولم برسم؟
خدایی جز دوندگی چیزی برام نمونده.
لطفا راهنمایی کنین
ممنون میشم

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی کلیه مدارک بررسی شود .

بایستی دید شرکت تضامنی است یا با مسولیت محدود یا انواع دیگر شرکت چون مسولیت هرکدام حسب مورد متفاوت است در ضمن مسولیت شرکلا شرکت های سرمایه محدود به مبلغ سهام یا سهم الشرکه انها در شرکت می باشد

متاسفانه فقط دادگاه دستور توقف اموال شرکت کند مگر فرار از دین انها محرز شود

با سلام
نوع شرکت و ... مهم و طریقه قرارداد شما باید رویت بشه