امکان انتقال پرونده تصادف و پزشکی قانونی از شهری به شهر دیگر وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۵۹۴ #10195763

با سلام و خسته نباشید.
چون من ساکن مشهدم و در اهواز تصادف کردم بدلیل جراحت و از کار افتادگی فعلا نمیتونم پیگیر باشم. و اینکه ایا برادرم میتونه پیگیر کار من باشه و اگه میتونه نیاز به چه مدارکی داره. سوال دیگه اینکه راننده که بهم زده تو صورتجلسه پاسگاه و کروکی مقصر شناخته شده و خودش هم فرم اقرار مقصر پر کرده و قبول کرده که مقصره ایا با این اوصاف باز هم لازمه ازش شکایت کنم. مورد دیگه اینکه فعلا تا سه ماه بدلیل از کار افتادگی نمیتونم پیگیر پرونده باشم ایا مشکلی بوجود نمیاد. هر وقت که برم میتونم کارمو انجام بدم. محدودیت زمانی نداره. ممنون میشم پاسخ بدید. با تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
خیر امکان جابجایی پرونده از شهری به شهر دیگر وجود ندارد.راجع به پیگیری پرونده برادر شما می تواند بعنوان وکیل در امور کاری شما اقدام کند ولی اگر منظور دفاع از حق و حقوق شما در محاکم است نیاز به وکیل دادگستری است.موفق باشید.

جهت اخذ دیه نیاز به طرح شکایت کیفری تحت عنوان بی احتیاطی در رانندگی منجر به صدمات بدنی می باشد. دادگاه صالح رسیدگی کننده، دادگاه محل موقوع تصادف است. طرح شکایت محدودیت زمانی ندارد.
و اینکه شما می تواند وکیل دادگستری بگیرید ولی برادرتان نمی توانند در دادسرا و دادگاه پیگیر شکایت شما باشند.

وکیل به کسی میگن که پروانه وکالت دادگستری داشته باشه
برادرتان وکیل نیستند
درصورت پرکردن فرم مذگور و گزارش و ترسیم کروگی پلیس که نامبرده را مقصر اعلام کرده واگر مدارک راننده مقصر همراه شماست میتوانی به بیمه مراجعه و خسارت بگیری والا از طریق دادکاه درمورد اقدام کن

با سلام. چون شما زیان دیده هستید باید خودتان طرح دعوا کنید و با این شرایطی که شما دارید بهتر است وکیل بگیرید که در جلسات دادگاه شرکت کند.

باسلام
خیر،مراحع قضایی وکیل دادگستری را قبول میکنن.ودرمورد سوال دوم جهت اخذ دیه نیاز به شکایت کیفری تحت عنوان تصادف جرحی غیرعمدی دارید و کروکی و اقاریر مدارک شما می باشد

درود و عرض ادب
محل وقوع تصادف صالح است و شما می تواند وکیل بگیرید ولی برادرتان نمی توانند پیگیر شکایت شما باشند. صرف اقرار مقصر کفایت نمی کند و باید شکایت خود را مطرح نماید.