آیا رئیس دانشگاه مورد شمولیت ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی واقع می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۲۸ #10193642

سلام و عرض ادب
بنده از یکی از کارمندان دانشگاه آزاد واحد شهرستان مقداری طلب داشتم که دادگاه رائ به پرداخت آن بصورت اقساط ماهیانه و کسر ثلث حقوق ایشان داد . تعدادی از اقساط به حساب بنده واریز شد ولی اکنون ریاست دانشگاه از پرداخت سایر اقساط امتناع می کند . به صورت تلفنی و مکاتبه از ایشان درخواست کردم دستور دهد سایر اقساط واریز شود اما هر بار یک بهانه می آورد یک بار بیماری خودش و بی اطلاعی از عدم پرداخت توسط قسمت حسابداری را بهانه می کند و یک بار بیماری حسابدار بهانه می شود . از اجرای احکام اخطاریه برای پرداخت مابقی اقساط فرستادند اما باز هم از اجرای قانون خودداری میکنند . خواستم ببینم آیا رئیس دانشگاه آزاد مورد شمولیت ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی می شود یا خیر . چون ایشان خیلی بنده را اذیت کرده اند و مانع اجرای حکم می شوند .
با سپاس فراوان از سایت بنیاد وکلا و رهنمون های مفید وکلای عالیقدر آن

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله مشمول حال رئیس دانشگاه می شود.

قطعا امکان اعمالماده ۵۷۶ در مورد فرد مذکور وجود دارد .

پرونده حقوقی هست ا زاجرای احکام پیگیرنمایید