پاسخ به اظهارنامه نفقه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۱۵۴ #101582

سلام جناب هاشمی واقعا ممنونم از وقتی که میگذارید
بنده برای ترک انفاق اقدام کرده بودم و دوتا شاهد بردم اظهارنامه ای ک مبنی برا امادگی تمکین بود رو فرستادم برای همسرم و گواهی ابلاغش رو دادیار خواستن که بردم براشون و حالا برای همسرم پیام اومده که ظرف مدت ۵ روز کاری باید تو دادسرا حضور پیدا کنه وگرنه جلب میشه همسرم خیلی ترسیدن و پیام دادن بمن که عزیزم شماره کارتی که به اسم خودته برام بفرست که نفقتو بریزم.
ایشون تا بحال یک ریال هم نفقه ندادن بنده هم تو جوابشون گفتم اظهارنامه بدید توش بنویسد ک شماره حساب یا کارتمو برای پرداخت نفقه میخوای من تو جواب اظهارنامتون شماره کارتمو میدم.
ایشون میخوان ی مبلغی رو به حساب بنده بریزن ک وقتی میرن دادسرا بگن نفقه دادن و خلاص شن
منم قصدم اینه ک اظهارنامه ایشون به دستم برسه بعد از دو سه روز شماره کارت بفرستم ک مهلت ۵ روزه ایشون تموم شده باشه و تو دادسرا مدرکی نداشته باشن
آیا این کار به نفعم هست یا خیر؟ ایشون میتونن ادعا کنن تو دادسرا که اس ام اس دادن ب بنده و من شماره کارت ندادم بهشون؟ که بر علیه من تصمیمی گرفته شه؟
خیلی ممنونم از لطفتون

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ایشان میتوانند به پیامک استناد کنند و آمادگی خود را برای پرداخت نفقه اعلام کرده اند. لذا در دادسرا نیز میتوانند آنرا پرداخت کنند.