آیا همون سری اول حکم رو میده یا بیشتر بررسی میکنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۹ #10112453

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
بنده متهم شده ام به مشارکت در پنج فقره سرقت تلفن همراه(مقرون به آزار) و نگهداری دستگاه شوکر غیر مجاز که برای دستگاه شوکر حکم حمل بسیج داشته ام و در مورد سرقت، اینکه فقط به من اتهام وارد شده و شاکی خصوصی و مستندی علیه من وجود نداره ینی سه تا شاکی بود که اومدن دادسرا، گفتن اشتباهی ایشون رو شناسایی کردیم و رضایت دادن رفتن الان واسه من احضاریه اومده که باید برم دادگاه بعثت برای توضیح. فک کنم باید پیش حاکم برم واسه من نوشته مشارکت در پنج فقره سرقت
اینم به خاطر اینه که توی آگاهی ما رو کتک زدن و به زور گفتن باید قبول کنی که پنج فقره سرقت کردی
ما هم مجبور شدیم بنویسم. اما بارها که پیش بازپرس رفتیم، گفتیم که به خاطر تهدید و شکنجه قبول کردیم
حالا به نظر شما تکلیف من چه جوری میشه؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به تفاسیری که بیان نموده اید و همه موارد را انکار نموده اید ،اگر دلیل یا قرائنی علیه شما نباشد امکان صدور حکم برائت وجود دارد.

با حضور در دادگاه میتوانید توضیحات خود را بیان نموده و اظهارات و اعترافات آگاهی را انکار نمایید . در صورتی که شاکی و شاهدی برای اثبات اتهام وجود نداشته باشد امکان صدور رای بر محکومیت بعید است .