در شناسنامه جدید ازدواج ثبت میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۸ #10096381

من زمانی که زن داشتم تو شناسنامه ثبت شد ولی بعدها شناسنامم ممنوع الخدمات شد و زنم و وقتی طلاق دادم ثبت محضری نشد رفتم یه محضری از هم جدا شدیم ولی چون ممنوع الخدمات بودم طلاق تو شناسنامم ثبت نشد البته محضریه برگه مثل برگه اچار بهش داد بعدها زنی که از من جدا شد حدود ۲ سال بعد یه احضار نامه از دادگاه اومد تو احضارنامه نوشته بود که فلان روز باید در دادگاه حاظر بشی ولی چون هنور ممنوع الخدمات بودم دادگاه نرفتم حالا شناسنامه پدرم باطل شد الان به اسم مادر اقدام کردم مراحل قانونیشو طی کردم حکم نهایی که دادگاه بنفع من رای داد رفتم تحویل ثبت احوال بهم گفت کمیته بابد تشکیل بشه تو ممنوع الخدماتی رو بردارن، میخواستم بدونم با این همه توضیحاتی که دادم ازدواجی که قبلا کردم و اینطوری که توضیح دادم جدا شدم تو شناسنامه جدید ثبت میشه؟ یا نمیشه؟ ممنون از عوامل بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر دارای فرزند از همسر اول نباشید در اینصورت مشخصات ازدواج سابق قید نخواهد شد . اما اگر از همسر قبلی فرزند داشته باشید و اکنون ازدواج مجدد ننموده باشید احتمال دارد با اخذ شناسنامه جدید کلیه مشخصات شناسنامه قبلی در ان قید میگردد و بعد از ازدواج مجدد و ثبت ازدواج در شناسنامه، شما میتوانید اقدام به تعویض شناسنامه در دفاتر پیشخوان دولت نمایید .

باسلام درصورتی که طلاق انجام شده باشد خیر در شناسنامه جدیدثبت نخواهد شد.