تعیین ماده قانونی که برای شکایت باید به آن استناد نمود، چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۶ #10079128

سلام
عزیزان و دانایان محبت کنید بنده را نجات دهید و طبق مواردی که عرض می کنم مواد قانونی رو بفرمایید ممنون میشم
۱. پس از ۸ سال زندگی مشترک و داشتن فرزندن متوجه شدم که در مکالمات همسرم با خاله خود ایشان تدجویز طلاق را در ۶ ماه اول زندگی کرده و گوشزد می کند که من به تو گفتم همون موقع طلاق بگیر تو نفهم رفتی بچه اوردی الانم دیر نشده وادار به رفتار جنون کن بندازش کمپ یا بیمارستان روانی
۲. خواب بودم منو با دستبند منتقل کردم کمپ و تمامی ارکان ادم ربایی را داره شکایت کردم اومدن گفتن خانوادت اومدن به ما گفتن معتاد بردیمش می گم طبق کدام مجوز یا سند؟ میگن خانواده و منع تعقیب صادر می شود
۳. این ما بین ۵۰ میلیون پول پاش می خوره
۴. خاله دیگر خانم ایشان را تشویق به اجرای مهریه می کند که شاهد بر قضیه از دفتر ازدواج اطلاع داد که خودش راغب نیست ولی فامیلشون انگار خصومت داره
۵. پدر همسرم گفت بیا زنتو ببر تا این ۳ تا خواهر برادر زنتو نگرفتن ازت حالا میگم بیا شهادت نمیاد حرفشو خورد
۶.یک هفته قبل از سال تحویل خواهر زنم همسرمو میبره خونش به طوریکه گفته بود فرار کن و بگو که امنیت جانی ندارم و من هم خواب بودم میره خونه خواهرش کلی دنبالش گشتم همین خواهرش گکفت بزار ببینم کجاست خبر میدم ولی تا عید گوشیشو از دسترس خارج کرد
۷. به هر کی مراجعه کردم تیکه انداخت به من که زن تو ما بدونیم؟
۸. هیچ بدی از من مشاهده نشده هنوز
۹ همه منو جانی خطاب می کنند و دادگاه فرستادم زشک قانونی گفت سالم تست هوشم قبلا روان شناس گرفته بود ۱۴۰ بود که می گفت باید مدارس اثتثنایی درس می خوند ولی الان هم افسرده شدی
۱۰. سال تحویل خونه بستگان جمع شده بودن حدودا ۷۰ نفر بودند همین خواهر بزرگ حین خروجح از همان منزل به محض مشاهده من و دو فرزندم برگشت داخل منزل و زمانیکه ما رفتیم همسرم را در اتاق حبس کرده بود حتی با انتظار ۶۰ دقیقه ای هم بیرون نیامد و من و دو پسر ۴و ۶ ساله ام سال نو شب عید برگشتیم
۱۱.اخر شب دایی ایشان تماس گرفتم که کجاست گفت بیا خونه من رفتیم پس از ۱۰دقیقه منو با دو پسرم به بهانه خرید نوشابه ساعت ۲ نیمه شب اخراج کرد. درست زمانی که پس از ۱۰ روز منو بچه هام خانم رو دیدیدم.
عاجزانه خواهش دارم
با فرض بر اینکه همسرم با ۳۸ سال سن و ۸ سال زندگی مشترک دارای ضعف النفس شدید بوده و پس از ۸ سال هنوز منو دو پسرش را تعلق خاطر نداشته و تابع حیوانات اطراف خود می باشد
۱.نسبت به تعیین تکلیف حقوق خود و دو پسرم و بهره مندی و نیاز به معیت ایشان در زندگانی با ما در مراجع چطور اقدام
کنم؟
۲. همسرم پیش من گریه می کنه و میگه مهریه هیچی نمی خوام ازت ولی شاهد چندباره توقیف خودرو هستم همسرم در خانه و خوش و خرم هستیم یکباره با دو تماس باید بار سفر ببندد و سالانه ۲ تا ۴ ماه را کلا مفقود الاثر می شود تا به امسال رکورد ۵ ماه را زد
۳. سال گذشته با حضور در منزل شوهر و راهنمایی های دیگران با حیله سلب حضانت کرد از بنده دقیق ۱۲ ماه بعد یعنی اردیبهشت امسال طی ماموریت هایی که اعزام می شود و مجهول از تکلیف حضانت استنکاف کرد و ۷۰ روز معلوم نبود کجا بود
در اصرار من به مادر ایشان لعنت الله علیه که من هیچ بچه ها گناه دارند واسه خودت من دخترمو از سر راه نیاوردم ۱۰ ساله بردی اسیری
۴. والله کمتر از گل نگفتم بالله ۴ سال مادر زنم منزل ما تشریف نیاورده تالله قسم می دانم قصدشان فقط پاشیدن زندگانی منو دو پسرمان است

۵ با هر بار مراجعه درب منزل ایشان برای احوال پرسی زنم یک کنش من همزمان دو واکنش را دریافت می کند با فشردن دکمه ایفون و شنیدن همسرت اینجا نیست دست بچه هاتو بگیر برو ، همین جملات را دقیقا از پلیس می شنوم که ظاهرا با ایفون مطلع شده بود . و موکدا مراجع قانونی ذیصلاح را برای حل مساله چیشنهاد می نمود.
اقایون وکلا و اساتید
با تدقیق در رفتعار و کل زندگانی ام جز ادب و خوش رفتاری چیزی بر انها عرضه نداشتم ولی انها برداشتشان از این خوشی ها زرنگ بازی و حرامزادگی من تلقی کردند .
هر بار ابروی مرا چند برابر می برند
مهریه بیخودی اجرا ماشین توقیف بعد رضایت و در نهایت خرج پارکینگ و غیره
دادگاه رو هم قانع می کنن ما اینو میخوایم ادم کنیم دادگاه هم میره پشت اینا و مدارک جعلیشون که ۳ سال است که هیچ کدام به ااثبات نرسیده
ایا در قوانین جمهوری اسلامی ایران

قوانینی مربوط به رسیدگی دقیق به رفتار و افکار و سوء نیت های اینها وجود دارد یا طبق روال همیشگی رفتار مزبور جرم محسوب نشده و دقیقا مورد مذکور در خلاء قانونی به سر می برد و در نهایت بدنبال احقاق حق از مراجع قضایی سازمان محیط زیست جنگلبانی یاری بجویم .

لطفا مرا راهنمایی نکنید خواهش می کنم نجات دهید

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طلاق اراده ای هست که مرد بدون دلیل میتونه هر موقع بخواد زنشو طلاق بده
زنم میتونه در موارد عسر الحرج تقاضای طلاق کنه
در صورت نیاز درخواست مشاور بدین