تهمت دزدی از محل کار قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۰۴ #100626

سلام.بمن تهمت دزدی زده شده.کارفرما بنده کارت عابر بانکشو گم میکنه همون روز از کارتش خرید میشه بعو پیگیری میفهمه از یک طلا فروشی یک خانوم که ماسک زده طلا میخره بعد میره پاسگاه شکایت میکنه.دوستش که تو پاسگاه بوده رو میاره وبمن وبرادرم که تهمت دزدی میزنه وبدروغ میگه که مدرک داریم شما کارت رو ورداشتین دادین به اون خانوم که ما بترسیم اگه کار ما بود اقرار کنیم.بعد از نتیجه نرسیدن اینکار ایشون میتونه از منو برادرم شکایت کنه وتهدید کرده پرینت تماساتون وپیامکتون رو میگیرم.ایا این مدارک محکمه پسند هست که دادگاه حکم گرفتن مرینت بده.

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشخص نیست که قاضی دستور پرینت پیامک را صادر میکند یا خیر. لذا باید بتوانند سرقت توسط شما را اثبات کنند و اگر اثبات نشود میتوانید به جرم افترا شکایت کنید.