با توجه به نداشتن سابقه کیفری متهم و همچنین پرونده اعصاب و روان از سال ۹۲ امکان سو سابقه یا دیه بالا مطرح هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۵ #10046723

در یک درگیری فردی مجبور به جراحی دست چپ خود شده با توجه به نداشتن سابقه کیفری متهم و همچنین پرونده اعصاب و روان از سال ۹۲ امکان سو سابقه یا دیه بالا مطرح هست یا خیر؟ و دیه یا همان ارش برای پارگی عصب رادیال توسط شی نوک تیز چقدر است؟ و اگر بعد از عمل بهبود پیدا کند باز هم شامل دیه میشود

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه از طریق پزشکی قانونی تعیین و قاضی بر مبنای آن رای صادر خواهد نمود و در خصوص سو پیشینه اینکه موضوع در سجل کیفری شما درج خواهد شد

با سلام
دیه ثابت است .
سابقه کیفری در سجل کیفری محکوم علیه درج می گردد .

درود بر شما، پرداخت دیه ارتباطی با عدم سوءپیشینه کیفری یا عمدی و غیرعمدی بودن عمل مرتکب ندارد و در هرحال بایستی پرداخت شود، لذا برای محاسبه مقدار دیه چنانچه پس از عمل بهبود حاصل شود میزان دیه کمتر و چنانچه نقصی پدید آید، ارش ثابت خواهد بود، که چگونگی و میزان این موارد همه پس از کسب نظریه پزشکی قانونی در حکم دادگاه قید خواهد شد. در خصوص ثبت سوءپیشینه نیز، چنانچه حکم قطعی به محکومیت در جرائم عمدی صادر شود، در سجلد کیفری ثبت خواهد شد، لکن در جرائم قابل گذشت، چنانچه شاکی گذشت کرده و اجرای مجازات متوقف شود، این سوءسابقه نیز مرتفع خواهد گشت.

با سلام
اولا میزان دیه در عمد یا غیر عمدی و نیز در داشتن سابقه بیماری یا سلامتی فرد ندارد
دوما میزان دیه با معاینات پزشکی قانونی و تعیین ارش از سوی ایشان و تعیین دیه مقدر از سوی قاضی دادگاه انجام و تعیین خواهد شد که بر اساس این درصد ها میتوان میزان دیه قابل پرداخت را محاسبه نمود .

باسلام واحترام درهرصورت مشمول دیه میشود
وبرای لحاظ شدن سوپیشینه کیفری اگر حبس یا جزای نقدی وحکم قطعی عمدی صادر شود سوپیشینه کیفری میشود براتون