ازدواج بدون موافقت پدر چگونه انجام می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۱ #09923688

اینجانب ۳۳ سالمه و متاسفانه عرب زبان! ۷سال پیش با یک شخصی در خارج از ایران اشنا شدم ولی متاسفانه خانواده ی من به شدت مخالفت کردن انتظار داشتم با بالا رفتن سن و سالم بتونم خودم برای خودم تصمیم بگیرم چون نگران بودم خدایی نکرده از نظر عقلی واقعا ناقص باشم! و انتخابم غلط از اب در بیاد ولی حالا ۳۳ سالمه و امسال دوباره موضوع رو با مادرم در میون گذاشتم متاسفانه منو تهدید به قتل کرد؛ و حالا من و اون اقا تصمیم گرفتیم کشور ثالثی بریم و ازدواج کنیم اما متاسفانه سفارت ایران دوباره درخواست موافقت پدر رو خواستن، خواستم بر علیه پدرم شکایت کنم اما از او نجا که تهدید به مرگم این کار واقعا برام سخت شده خواهشا یکی به من راه حل بده چون با این وجود مجبورم برم ترکیه و اونجا ساکن شم و اینکار واقعا زندگی من رو نابود میکنه چون اقایی که قرار با ایشون ازدواج کنم تمام کار و زندگیش در کشور خودش و سخته که به ترکیه منتقل کنه ممنون میشم راهنمایی کنید واقعا نمیدونم چکار کنم

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مناسب ترین راه این می باشد که از طریق دادگاه اقدام نمایید تا بتوانید گواهی اذن نکاح را اخذ نمایید‌.

سلام
دختری که به سن بلوغ و رشد رسیده در امر ازدواج آزاد و مختار (ازدواج دختر) است و هیچ کس حتی پدر و مادر حق ندارند ازدواج با شخص معینی را بر او تحمیل نمایند.
ماده ۱۰۴۳ قانون مدنی مقرر می دارد: و هرگاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند, اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نمایدو شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده است, پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.