به بهانه واهی اصل پول بنده را داده اما از سود ان سر باز میزند؛ در صورت عدم پرداخت سود چه اقداماتی میتوانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۹۷ #09892014

سلام.
با شخصی در ساخت یک ساختمان شریک شدم قراردادمان نیز فقط امضا و بدون اثر انگشت و بدون شاهد میباشد اما شاهد برای این شراکت دارم ساخت و فروش ان نیز پارسال و پایان کار و سند الان میباشد اما ایشان به بهانه واهی اصل پول بنده را داده اما از سود ان سر باز میزند در حال حاضر مکان سکونت خود را نیز تغییر و تماس من با تلفن میباشد در صورت عدم پرداخت سود چه اقداماتی میتوانم انجام دهم

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما می توانید با استناد به قراردادمطالیه سهم الشرکه خودرا بنمائید مطالبه سود وجه خوبی ندارد البته بستگی به متن قرارداد شما دارد

با سلام و احترام چنانچه در قرار داد مبلغ خاصی بیان شده است ابتدا با اظهار نامه مطالبه کرده و سپس در صورت عدم امتناع دادخواست بدهید و همچنین فقط خسارت بیان شده ومیتوانید با جلب نظر کارشناسی مطالبه نمایید موفق وپیروز باشید

ابتدا از طریق اظهارنامه مطالبات خود را اعلام نمایید ، سپس دادخواست الزام به ایفاء تعهدات قراردادی بدهید .

سلام. شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.

درود بر شما
اجرای مفاد قرارداد تنظیمی فی مابین را از محکمه بخواهید

سلام

در صورت پیش بینی در قرارداد می توانید شخص را الزام به ایفای تعهد نمایید

چون قرارداد شما معتبر نیست به استناد شهادت شهود دادخواست مطالبه وجه بدهید