پس از فوت مادر بزرگ اموال به فرزندان انها میرسد یا به بنده تعلق دارد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۷ #09860510

پدر بنده فوت شده و طبق قانون مقداری از اموال ایشان به والدینشان رسیده
پدربزرگ بنده نیز فوت کردن و ایشان برگه ای با امضا و ارث انگشت تحویل داده اند که اموال که از پدرمان رسیده را به خودمون بدهند ایا این برگه اعتبار قانونی دارد؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بهتر است اموال را صلح کنند به شما زیرا وصیت تا یک سوم نافذ است.

وصیت پدربزرگتان تا یک سوم نافذ می باشد و مازاد بر یک سوم نیاز به تنفیذ سایر وراث دارد.

سلام
وصیت تایک سوم اموال معتبراست ولی این موضوع درسوال مبهم است که ورثه دقیقاچه اشخاصی هستند

با سلام اگر معترضی نداشته باشید بله معتبر است

سلام.وصیت ایشان تا یک سوم نافذ است ودر خصوص سایراموال هم چون پدر شما زودتر از پدرشان فوت کردند به ایشان ارث نمی رسد.

بادرود/اگر وصیت متوفی کرده باشد امکان ان وجود دارد البته یک سوم اموال .اگر وصیت نکرده باشند باوجود فوت بدر شما اموال به فرزندان متوفی میرسد وبعلت فوت بدر شما ارث نخواهید برد .

در عنوان سوال دقیقا مشخص نیست که این برگ در چه زمانی تهیه شده و میزان اموال به چه مقدار بوده اگر منظور پدر بزرگتان در زمان حیات واگذاری و صلح اموال بود درصورت موافقت بقیه وراث میتوانید اموال را متصرف شوید ولی اگر رضایت نداند در دادگاه اقامه دعوی کنید ولی اگر مبنای این برگه را وصیت فرض کنیم همانطور که دوستان دیگر بیان نمودند تا فقط تا یک سون نافذ است