آیا با اینکه ازدواج مجدد داشتن میتونن فرزندان خود رو پیش خودشون نگهداری کنن ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #09848474

با سلام
برادر بنده حدود ۴ سال پیش فوت کردن و دو فرزند داشتن و فرزندان خدا بیامرز نزد مادرشون زندگی‌میکنن .ایشون حقوق بیمه داشتن که واگذار کردیم به همسرشون تا بتونن فرزندان مرحوم رو نگهداری کنن ..
حال بعد از چهار سال همسرشون ادعای نفقه میکنن از پدربزرگ بچه ها در حالی که ازدواج دوباره داشتن
پدره بنده هم مال زیادی ندارد و یک آپارتمان و یک ماشین ام‌وی‌ام ۱۱۰ و یک حقوق بازنشستگی
ماشین رو به اجبار فروختیم تا نفقه مورد ادعا رو بپردازیم فقط برای اینکه آبروی خانوادگی حفظ بشه

آیا حقوقی ک واگذار کردیم ب ایشون برای نگهداری نفقه بچه ها محسوب نمیشه ؟
بچه های برادر مرحومم پاره تنه ماست ولی اینگونه شکایت کشی و بی آبرویی آیا قانونیه؟ طلاق ک نگرفته ،فوت شدن ..پدر بنده ت خوردوخوراک خودش مونده ... فقط مونده خونه رو بفروشیم
پوله وکیل هم نداریم بتونه از حقمون دفاع کنه

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.. مستمری که پس از مرگ شوهر مانده هم زوجه و هم به فرزندان تعلق میگیرد و نفقه محسوب نمیشود. درخواست نفقه ایشان برای فرزندان بوده نه خودشان. چرا که با فوت شوهرشان نفقه ای به ایشان تعلق نمیگیرد .شما باید کار رو به دادگاه بکشونید، زیرا پدرتان فقط در صورتی که توانایی مالی داشته باشند، باید نفقه بدند..بنابراین از تهدیدات ایشان نترسید، چون حق با شما هستش..بزارید به دادگاه برسونن ، بعدا اگه لازم شد برایتان لایحه ای تنظیم خواهیم کرد.