توی کاغذ نوشته سند صلح که خانم بذل کرده و حق رجوع نداره میتونم کاری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۳ #09833455

همسرم چند سال پیش بهم گفتن بریم کربلا و من رو با عجله بردن دفترخانه ثبت اسناد و گفتن برای کار پاسپورت هست و با عجله گفتن انگشت بزن دیرم شد منم نه کاغذی دیدم نه هیچی فقط در دستگاه انگشت زدم حالا بعد سه سال که به مشکل خوردیم و برای مهریه اقدام کردم متوجه شدم و سند رو از دفترخانه گرفتم و فهمیدم برای حلال مهریه بوده و توی کاغذ نوشته سند صلح که خانم بذل کرده و حق رجوع نداره میتونم کاری کنم با قسم قرآن چون شاهد هم ندارم که اون روز فقط من و همسرم و همون دفتردار بود فقط همین راه قسم رو دارم هیچ مدرکی نیست حتی در دفترخانه هم دعوا راه انداختم که بخاطر پول هرکاری میکنید بدبختم کردید و بهم گفتند که خودت اثر انگشت زدی نمیتونی کاری کنی

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه سند رسمی تنظیم شده باشد امکان اعتراض وجود ندارد ولی باز هم باید سند مذکور بررسی شود تا شاید راه حلی برای مشکل شما یافت شود . در صورت تمایل از طریق قسمت ارزیابی حقوقی سند خود را ارسال فرمائید تا پاسخ دقیق تر داده شود .

متاسفانه اقدامی نمیشه انجام داد