طلاق از سمت مرد چطور انجام میشود؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۵۶۱ #09811951

باسلام برادر من ۶ماه هست ازدواج مجدد انجام دادن یعنی از همسر اول جدا شدند
خانوم باکره هنوز ولی به دلیل رفتارهای ناشایست مثل خودکشی و توهین به برادرم،برادرم دیگر حاضر به ادامه زندگی با ایشان نیست
برادرم ۳تومان حقوق فقط دارند خانمش قصد دریافت مهریه داره
لطفا راهنمایی کنید برادرم از چه طریقی طلاق همسرش رو بده خانوم به نیت مهریه ازدواج کردند و برادرم بشدت از لحاظ روحی حالشون بده

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.حقوق مالی زوجه را باید پرداخت نمود....

حقوق مالی زوجه باید تادیه شود

سلام وقت بخیر
حقوق مالی زوجه را باید پرداخت نمود.

زوج هر زمانی می‌تواند زوجه را با تادیه حقوق مالی ایشان طلاق دهد تکلیف حقوق زوجه میبایست مشخص شود و بعد اصدار رای صورت می‌گیرد

سلام

میتوانند طلاق بدهند ولی حقوق مالی زوجه هم با پرداخت شود واگرنداشته باشد دادخواست اعسار بدهد

با درود حقوق مالی زوجه باید پرداخت شود

درود حقوق الی زوجه باید پرداخت گردد