شخص طلب کار چگونه طلب خود را با توقیف اموال پس بگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۸ #09759289

اگر شخص بدهکار بدهی را پرداخت نکند

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در آنصورت میتوانید با طرح دعوی علیه ایشان و استعلام اموال و دارایی و حساب های بانکی از طریق اداره ثبت اسناد و املاک و همچنین بانک درخواست توقیف اموال و دارایی و همچنین حساب های بانکی ایشان را نمایید

اگر می خواهید دادخواست بدهید :تامین خواسته ( توقیف مال ) راتقاضا کنید
اگر حکم به نفع شما صادر شده : درمرحله اجرا اموال وی توقیف میشود

مطالبه وجه به همراه تامین خواسته فوری بدهید و سپس درخواست توقیف خودرو یا حساب بانکی یا ملک ایشان را بخواهید. پس از اجرای حکم نیز میتوانید درصورت نبودن مال ، جلب بگیرید

با اقامه دعوی می تواند با شناسای و معرفی اموال نسبت به توقیف اموال بدهکار اقدام نماید

با طرح دعوی حقوقی و تقاضای صدور قرار تامین خواسته امکان توقیف اموال شناسایی شده از بدهکار میسر است . همچنین با صدور رای قطعی و ابلاغ اجرائیه نیز امکان توقیف و مزایده اموال وجود دارد .

اسلام طلبکار با مراجعه به دفتر خدمات قضایی بخواسته مطالبه وجه بدوا صدور قرار تامین خواسته بنماید