دلیل ارجاع به کارشناس چه بوده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۴ #09751031

سلام
بنده ماشینی را از یکی از آشناها خریدم و پول آن را کامل پرداختم ولی به خاطر اعتماد و البته سهل انگاری قول نامه ننوشتیم و چون سند و پلاک به نام برادر فروشنده بود آنها بعد از ۱۸ ماه به جرم خیانت درامانت از من شکایت کردند و گفتند ماشین را امانت گرفته و فرار کرده در دادگاه بنده منع تعقیب خوردم و در حکم نوشته شده معامله و قرارداد بیع طرفین محرز است بنا براین قرار بر استرداد نبوده و حکمم قطعی شد بعد از آن برادر فروشنده که پلاک و سند بنامش بود از من و برادر خودش شکایت کرد البته شکایت او از برادر خودش به صورت صوری بود و انها با هم تبانی کرده بودند و در دادخواست خود تقاضای استرداد کار منقول و اجرت المثل را کرده دادگاه حقوقی بعد از چند جلسه تحقیقات پرونده را به کارشناس ارجاع داده.حالا آیا به نظر شما با توجه به اینکه دادگاه حقوقی مکلف به تبعیت از دادگاه کیفری است و حکم من که در دادگاه کیفری قطعی شده دادگاه حقوقی میتواند بر علیه من حکم بدهد یا قصدش محکوم کردن فروشنده که برادر شاکی نیز میباشد هست یا اصلا دلیل ارجاع به کارشناس چه بوده.ببخشید طولانی شد.از وکلای محترم خواهشمندم مرا راهنمایی اومد.ممنون

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع بیع شما در دادگاه احراز نگردیده تا دادگاه حقوقی ملزم به تبعیت از آن باشد بلکه بازپرس تنها به بیان نظر خود به عنوان استدلال صدئر منع تعقیب بسنده نموده است . حال به نظر می رسد که دادگاه حقوقی برای بررسی اسناد و مدارک مربوط به پرداختهای شما و احراز وقوع بیع اقدام به ارجاع امر به کارشناسی نموده است . بهتر است با کارشناس هماهنگی لازم را برای دادن مدارک و توضیح مشائل لازم به عمل آورید .