آموزش و پرورش با استعفای اینجانب، موافقت نمینماید؛ چکار باید بکنم تا با این درخواست موافقت شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۶۱۴ #09743582

عرض سلام و وقت بخیر دارم
بنده ورودی آموزش و پرورش ماده ۲۸ هستم، یعنی از دانشگاه دولتی و سراسری بجز دانشگاه تربیت معلم وارد آموزش و پرورش شدم، یعنی آموزش و پرورش هیچ هزینه ای بابت آموزش بنده، متحمل نشده و بنده یکساله که به صورت استخدام پیمانی وارد شدم، هنگام ورود ازم تعهد محضری ۱۰ ساله گرفتن که در صورت خروج به ازای هر سال عدم تعهد ۱.۵ میلیون پرداخت کنم، با اینکه حاضرم طبق متن تعهد عمل کنم و هزینه را مطابق با متن تعهدنامه محضری پرداخت نمایم اما معاونت طرح و برنامه و چند قسمت دیگر در آموزش و پرورش حاضر نیست استعفای بنده را بپذیرد، اونقدر این در و اون در و طبقه به طبقه شدم که دیگر خسته شدم، نهایتا با توجه به توصیه یکی از دوستان بنده به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و اظهارنامه خود را طبق استناد به ماده شش آیین نامه استخدام پیمانی موضوع تبصره ماده شش قانون استخدام کشوری به مدیر کل آموزش و پرورش استان ارسال کردم.
حال سوال بنده این است که بنده باید چیکار کنم؟
لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید.
پیشاپیش از شما بسیار بسیار متشکرم

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها کاری که می توانید انجام دهید همین است که دادخواست الزام به پذیرش استعفا را به انضمام اظهارنامه به دیوان عدالت اداری تقدیم کنید

سلام
بسیار کار خوبی کردید که اظهار نامه ارسال کردید،
طبق مهلتی که به ایشان جهت پذیرش استعفا دادید صبر کنید و مجددا درخواست خود را مطرح کنید و اگر این بار نیز موافقت ننمودند دادخواست الزام به پذیرش استعفا را به انضمام اظهارنامه و توضیح اینکه حاضر هستید مطابق تعهد هزینه ها را پرداخت کنید به دیوان عدالت اداری تقدیم کنید (از طریق دفاتر خدمات قضایی)
ضمنا اگر با اداره مورد نظر نامه نگاری میکنید تقاضا کنید که نامه ها ثبت شود تا روند پیگیریهای شما قابل رصد باشد.

با سلام
درصورت عدم پذیرش استعفا صرفا میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری دلایل استعفا خودرا تقدیم تا مورد رسیدگی قضایی قرار گیرد